And it's back for me. Strange.<div><br></div><div>- Tina<br><br><div class="gmail_quote">On Thu, Dec 9, 2010 at 12:50 PM, Tina Ng <span dir="ltr"><<a href="mailto:rosareven@gmail.com">rosareven@gmail.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">Actually, now I can't connect as of exactly a minute ago.<div><br></div><div><font color="#888888">- Tina</font><div>
<div></div><div class="h5"><br><br><div class="gmail_quote">On Thu, Dec 9, 2010 at 12:41 PM, Rob Howard <span dir="ltr"><<a href="mailto:robert.john.howard@gmail.com" target="_blank">robert.john.howard@gmail.com</a>></span> wrote:<br>

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div>On Thu, Dec 9, 2010 at 12:32 PM, <a href="mailto:sanguinev@progsoc.org" target="_blank">sanguinev@progsoc.org</a><br>

<<a href="mailto:sanguinev@progsoc.org" target="_blank">sanguinev@progsoc.org</a>> wrote:<br>
</div><div>> On 9/12/2010 12:29 PM, Margaret Colville wrote:<br>
> > Hey guys<br>
> ><br>
> > Is there something wrong with the webcam?<br>
> ><br>
> > I can access the website, but FireFox is telling me it "cannot connect<br>
> > to the webpage" when I try to access the webcam.<br>
> ><br>
> > Anyone?<br>
><br>
> Works for me within the UTS network (can't test outside it right now).<br>
><br>
<br>
</div>(... Bueller?)<br>
<br>
Works For Me (tm) from outside UTS.<br>
<font color="#888888"><br>
- Rob<br>
</font><div><div></div><div><br>
_______________________________________________<br>
Progsoc mailing list<br>
<a href="mailto:Progsoc@progsoc.org" target="_blank">Progsoc@progsoc.org</a><br>
<a href="http://progsoc.org/cgi-bin/mailman/listinfo/progsoc" target="_blank">http://progsoc.org/cgi-bin/mailman/listinfo/progsoc</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div></div></div>
</blockquote></div><br></div>